DE   EN

Comfortabele appartementen te huur in Delfzijl

Heeft u tijdelijke woonruimte nodig in Delfzijl of Eemshaven?

Soms moet u voor uw werk bijvoorbeeld in de Eemshaven enkele weken van huis. Tijdelijke woonruimte/huisvesting dichtbij uw werk zou dan wel zo prettig zijn. Als u dan liever niet in een hotel overnacht, gaan we voor u op zoek naar andere oplossingen. In de regio Delfzijl, Farmsum, Eemshaven hebben wij een aantal woningen en appartementen te huur waar u gedurende een lang verblijf (minimaal 4 weken) kunt verblijven. Alleen, of misschien met enkele collega’s. Onze comfortabele gemeubileerde appartementen zijn ideaal voor tijdelijke woonruimte / long stay.

Tijdelijke woonruimte met de luxe van een hotel en de privacy van thuis

Onze verhuur appartementen zijn van alle gemakken en comfort voorzien zodat u zorgeloos kunt verblijven. Wat dacht u van gratis draadloos internet en 120 digitale TV zenders. Wekelijks wordt uw appartement schoongemaakt. Linnengoed, handdoeken en theedoeken zijn aanwezig. Ook wordt de tuinonderhoud voor u verzorgt.
Informeer naar prijzen en mogelijkheden van lang verblijf / long stay in onze woningen. Kortere huurperiodes zijn in overleg mogelijk.

Appartementen Klaver Vier

Wij zitten hier Routeplanner